ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός Ελληνοκύπριος λουόμενος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός Ελληνοκύπριος λουόμενος

Αναίσθητος ηλικιωμένος άνδρας εντοπίστηκε να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή Ladies Mile στη Λεμεσό γύρω στις 11:00 (01/08).

Όταν έγινε αντιληπτός από λουόμενος ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και έγιναν προσπάθειες ανάνηψής του, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Όταν μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

Πρόκειται για 70χρονο Ελληνοκύπριο.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν το πρωί της Παρασκευής (02/08) όποτε αναμένεται να διενεργηθεί νεκροτομή επί της σορού του, από την ιατροδικαστή της Δημοκρατίας Αγγελική Παπέττα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρά εναντίον Χριστοφίδη από ιδιοκτήτη αίθουσας δεξιώσεων: «Με απείλησε ότι θα με «κανονίσει» γιατί στήριξα Χριστοδουλίδη»

Πυρά εναντίον Χριστοφίδη από ιδιοκτήτη αίθουσας δεξιώσεων: «Με απείλησε ότι θα με «κανονίσει» γιατί στήριξα Χριστοδουλίδη»

Το τελευταίο διάστημα έχει προκύψει ένα σοβαρό ζήτημα γύρω από την «παράτυπη» αδειοδότηση αίθουσας δεξιώσεων στα Λύμπια, με αφορμή τα ευρήματα της πρόσφατης έκθεσης της Ελεγκτικής Υπηρεσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE