Παραλίγο «εφιάλτης» οι διακοπές Κύπριας στα Χανιά -Κτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα

Παραλίγο «εφιάλτης» οι διακοπές Κύπριας στα Χανιά -Κτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα

«Αδέσποτη» σφαίρα τραυμάτισε ελαφρά  το βράδυ της  Τετάρτης 31/7 γυναίκα στο κέντρο της πόλης των Χανίων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Αποκορώνου όταν η  σφαίρα τραυμάτισε στο θώρακα τη γυναίκα που ήταν συνεπιβάτης σε αυτοκίνητο. Στη συνέχεια, η γυναίκα μετέβη στο Νοσοκομείο Χανίων για εξετάσεις.

Όπως μεταδίδουν τα haniotika-nea.gr η γυναίκα, η οποία είναι Κύπρια και βρίσκεται στα Χανιά για διακοπές, δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί αλλά παρέμεινε στο Νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια αποχώρησε.

Σημειώνεται ότι η σφαίρα προήλθε από πυροβόλο όπλο με την η εκδορά που είχε η γυναίκα στο θώρακα να οφείλεται το πιθανότερο σε σφαίρα που κυριολεκτικά την "έξυσε" χωρίς ευτυχώς να της προκαλέσει σοβαρό τραύμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE