Διαβάστε αυτό: Δίνουν μισθό 5.000 δολάρια το μήνα και δεν θέλει να πάει κανείς!

Διαβάστε αυτό: Δίνουν μισθό 5.000 δολάρια το μήνα και δεν θέλει να πάει κανείς!

Tην πλάτη τους σε μία δουλειά που προσφέρει μισθό 61.300 δολάρια το χρόνο, δηλαδή, περίπου 5.000 δολάρια τον μήνα γυρνούν οι Βρετανοί!

Ναι, ναι! Καλά διαβάσατε! Και μην φανταστείτε ότι πρόκειται για κάτι κουραστικό. Απλά αυτό που πρέπει να κάνει όποιος προσληφθεί είναι να αναγνωρίζει το φύλο νεογέννητων πουλερικών, να είναι δηλαδή «chick sexer», έτσι λέγεται το εν λόγω επάγγελμα.

Να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια στην Μεγάλη Βρετανία είναι πολύ λίγοι οι άνθρωποι που εκφράζουν ενδιαφέρον για το επάγγελμα αυτό, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη ζήτηση για «chick sexers». Για το λόγο αυτό και τα λεφτά που δίνονται είναι πολλά!

Μάλιστα το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο αφού λόγω της έλλειψης «chick sexers», ο τομέας της πτηνοτροφίας στην Βρετανία αντιμετωπίζει προβλήματα και στις εξαγωγές πτηνών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βαρύ πένθος στην Αστυνομία: Μέλος της ΥΚΑΝ ο 28χρονος Αντρέας που «έσβησε» στην άσφαλτο

Βαρύ πένθος στην Αστυνομία: Μέλος της ΥΚΑΝ ο 28χρονος Αντρέας που «έσβησε» στην άσφαλτο

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου μετά την ταυτοποίηση του θύματος του νέου θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE