ΚΥΠΡΟΣ: Πήγε για κυνήγι και έγινε το θήραμα

ΚΥΠΡΟΣ: Πήγε για κυνήγι και έγινε το θήραμα

Yπόθεση λαθροθηρίας  σε κλειστή περίοδο κυνηγίου διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης 01/08 μέλη της ομάδας Θήρας προσπάθησαν να ανακόψουν άντρα που κυνηγούσε σε συγκεκριμένη περιοχή σε κλειστή περίοδο για το κυνήγι.

Ο συγκεκριμένος, την ώρα που προσπάθησε να διαφύγει ανακόπηκε από περίπολο της ΑΔΕ .

Όπως διαφάνηκε πρόκειται για 38χρονο από την Λεμεσό, ενώ στην κατοχή του ύστερα από έρευνα εντοπίστηκαν 20 φάσσες φρεσκοσκοτωμένες.

Επίσης γίνεται προσπάθεια εντοπισμού και εξακρίβωσης των στοιχείων και δεύτερου προσώπου που τον συνόδευε.

Ο 38χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE