ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Γάνδη η ΑΕΚ – Προκρίθηκε παρά την ήττα!

Με Γάνδη η ΑΕΚ – Προκρίθηκε παρά την ήττα!

Την Γάνδη θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ σε περίπτωση πρόκρισης επί της Λέφσκι Σόφιας ( 1-0 η ομάδα της Λάρνακας, το παιχνίδι βρίσκεται σε εξέλιξη) καθώς η ομάδα του Βελγίου πήρε την πρόκριση παρά την ήττα με 2-1. Βέβαια, αυτό έγινε γιατί στο πρώτο ματς στο Βέλγιο, η ομάδα του Θόρουπ επικράτησε με 6-3 και έτσι θα βρεθεί στον δρόμο της ομάδας της Λάρνακας.

Το σκορ άνοιξε ο Γιάρεμτσουκ έπειτα από πάσα του Κούμπο στο 38′ το οποίο «έκλεισε» το ημίχρονο. Mε το «καλημέρα» του β’ μέρους, η Βιτορούλ κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ιάγνκου για να γράψει το 1-1.

Οι γηπεδούχοι το «πάλεψαν» και στο 61′ ο Ιάνγκου πέτυχε το 2-1 και πάλι από την άσπρη βούλα. Ωστόσο, τα πράγματα ήταν δύσκολα από την αρχή και η Βιτορούλ έπρεπε να κάνει ένα ποδοσφαιρικό θαύμα για να προκριθεί.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε, όμως πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στην ομάδα του Βελγίου. Έτσι, η Γάνδη θα είναι η επόμενη αντίπαλος της ΑΕΚ για τον Γ’ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Βιτορούλ (Xάτζι): Καμπούζ, Μλάντεν, Τίρου, Γκίτα, Ντε Νόγιερ, Ατσίμ, Αρτεάν (62′ Έρικ), Χούρι, Ιάνγκου, Ματάν (55′ Φίλιπ), Γκανέα (73′ Γκαλγκάν)

Γάνδη (Θόρουπ): Καμίνσκι, Λούστιγκ, Ν’ Γκαντέου, Πλαστούν, Ασαρέ, Ντεγιαεγκέρε (57′ Βερστάετε), Ογούσου, Νταβίντ, Οντζίτζα – Οφόε, Κούμπο (59′ Μπεζούς), Γιάρεμτσουκ (88′ Σίλα)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο οι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο οι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/5) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, παρά την έξοδο της Αλάμπρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top