ΜΠΛΟΦΑ που θυμίζει άλλες εποχές από τον προπονητή του… ανώτερου Άρη

ΜΠΛΟΦΑ που θυμίζει άλλες εποχές από τον προπονητή του… ανώτερου Άρη

Μία μπλόφα που θυμίζει… τακτικές προηγουμένων δεκαετιών έκανε χθες στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Άρη Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, μετά από ερώτηση για την αγωνιστική κατάσταση του Λάρσον (ο οποίος ήταν παρών στο πάνελ), είπε το εξής: «Είναι παίκτης που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος από θέμα ρυθμού».

Ουσιαστικά, άφησε να νοηθεί ότι δεν θα είναι στο αρχικό σχήμα, αφού δεν είναι ακόμα απολύτως έτοιμος για ένα τέτοιο απαιτητικό παιχνίδι.

Τελικά, ο Λάρσον συμπεριλήφθη στο αρχικό σχήμα, αφού προφανώς από χθες μέχρι σήμερα, βρήκε τον χαμένο του αγωνιστικό ρυθμό!

Σίγουροι για το διπλό οι ανώτεροι Ελλαδίτες, αλλά… η μπλόφα μπλόφα.

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE