Ουδείς μπορεί να τους ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ – Λίγη ΣΤΗΡΙΞΗ να είχαν

Ουδείς μπορεί να τους ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ – Λίγη ΣΤΗΡΙΞΗ να είχαν

Έφαγαν το γκολ νωρίς από το σημείο του πέναλτι, πάλεψαν φιλότιμα στην πορεία, έφτιαξαν φάσεις, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ουσία. Το εισιτήριο της πρόκρισης κατέληξε στα… χέρια του Άρη Θεσσαλονίκης. 

Οι 3 χιλιάδες ΑΕΛίστες που στήριξαν από κοντά την ομάδα, επέστρεψαν στεναχωρημένοι στα σπίτια τους, ωστόσο κανείς δεν πρέπει να τα έχει με τον προπονητή και τους παίχτες, ότι δεν δεν έδωσαν τα πάντα για την πρόκριση.

Δικαιολογημένα στο στρατόπεδο των κυπελλούχων, μιλούν για καθαρό πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 59′, για γκρέμισμα του Αβραάμ στην περιοχή από τον Σουντγκρέν. Θα θυμούνται επίσης για πολλή καιρό, εκείνη τη φάση του δοκαριού του Νιλς Τεϊσέιρα στο 37′.

Καλά έκανε χθες ο Ντούσαν Κέρκεζ, που έδωσε απάντηση, σε όσους κακολόγησαν την ομάδα του, μετά τον αγώνα της Θεσσαλονίκης.

Είναι χιλιοειπωμένο ότι η ΑΕΛ είναι ομάδα συνόλου. Αυτό φάνηκε στα δυο πρώτα παιχνίδια της νέας αγωνιστικής περιόδου. Από τους δυο μόλις καινούργιους παίχτες, ξεχώρισε πάλι ο Αρμένιος Γκαζαριάν. Ξέρει πολλά καντάρια μπάλα, θα τον νιώσουν οι αντίπαλες άμυνες, όταν θα αρχίσει το πρωτάθλημα.

Πολύ γνωστό είναι επίσης, ότι και φέτος η ομάδα ξεκίνησε τη σεζόν, χωρίς η τεχνική ηγεσία και οι παίχτες να έχουν την κατάλληλη υποστήριξη (όπως οι άλλες μεγάλες ομάδες του τόπου), από τη διοίκηση. Αυτό δεν αφορά μόνο το κεφάλαιο εμβολιασμός.

Και σε αρκετούς άλλους τομείς, που σε άλλα μεγάλα κλαμπ του νησιού μοιάζουν να είναι αυτονόητα πράγματα. Στην ΑΕΛ όμως όχι.

Λογικά θα γίνει συζήτηση για τα παραπάνω θέματα και κατά τη σημερινή εκλογική συνέλευση της εταιρίας. Θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για το μέλλον ο πρόεδρος Αντρέας Σοφοκλέους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE