Oι ΜΙΣΟΙ οπαδοί θέλουν να ΦΥΓΕΙ ο Σαρδινέρο – Αυτός χτες ΕΒΑΛΕ υπογραφή!

Oι ΜΙΣΟΙ οπαδοί θέλουν να ΦΥΓΕΙ ο Σαρδινέρο – Αυτός χτες ΕΒΑΛΕ υπογραφή!

Ήταν περιπετειώδης η χθεσινή πρόκριση του Απόλλωνα επί της Σάμροκ Ρόβερς. Μετά το 2-0 του Σάλαι, φάνηκε ότι θα τσέπωναν εύκολα το εισιτήριο…

Η αψυχολόγητη ενέργεια του Παπουλή, να πιάσει αντίπαλο από το λαιμό, όπως και η μείωση του σκορ από τους Ιρλανδούς, βραχυκύκλωσαν την ομάδα.

Στην παράταση μίλησε ο πιο… υποτιμημένος παίχτης που φορά τα κυανόλευκα, ο Ισπανός Αντριάν Σαρδινέρο. «Κέρδισε» την αποβολή του Γκρέις και μετά πέτυχε το 3-1.

Αμφιβάλλει κανείς, ότι ήταν αυτός που έβαλε την υπογραφή του στη χθεσινή επιτυχία;

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι μισοί οπαδοί της ομάδας, προτρέπουν τη διοίκηση και τους Πέτρο Κονναφή, Σωφρόνη Αυγουστή, να λάβουν απόφαση αποδέσμευσης του 28χρονου ακραίου επιθετικού.

Για να μην το κουράζουμε πολύ το όλο ζήτημα, ταπεινή μας άποψη είναι πως αν αποφασίσουν οι τεχνικοί υπεύθυνοι να «κόψουν» παίχτη από τον κατάλογο Α’ (για να φέρουν κεντρικό χαφ και άλλον έναν κεντρικό επιθετικό), θα πρέπει να… κοιτάξουν άλλες περιπτώσεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνάντηση του, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE