ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ- ΛΕΜΕΣΟΣ: Το κινητό του «Γιώτη» φέρνει εξελίξεις- Στρέφονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση οι έρευνες

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ- ΛΕΜΕΣΟΣ: Το κινητό του «Γιώτη» φέρνει εξελίξεις- Στρέφονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση οι έρευνες

Στην αναμονή βρίσκονται τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, αφού το κινητό τηλέφωνο του Παναγιώτη (Γιώτη) Παναγιώτου θεωρείται «κλειδί» για την εξέλιξη των ερευνών.

Του Στέλιου Στυλιανού

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία που εργάζεται μεθοδικά γύρω από την απόπειρα φόνου εναντίον του 48χρονου το βράδυ της Τετάρτης 31/7 στη Λεμεσό έχει συλλέξει αρκετές μαρτυρίες γύρω από την υπόθεση και περιμένει πλέον να «αλιεύσει» τα σημαντικά στοιχεία από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του Δημοτικού Συμβούλου Ύψωνα ώστε να «δέσει» τα όσα έχουν φτάσει ενώπιον της και να καταφέρει να φτάσει στους δράστης της δολοφονικής επίθεσης.

Λόγος γίνεται για «παλιές αμαρτίες» του Παναγιώτου (ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε στραφεί στην εκκλησία όπως ανέφερε έγκυρη πηγή στην ιστοσελίδα μας) που ενδέχεται να έχουν οπλίσει το χέρι των δραστών, που ήθελαν όπως όλα δείχνουν να τον «βγάλουν από τη μέση».

Οι έρευνες, αν και από την Αστυνομία τηρούν «σιγή ιχθύος» θέλοντας να μην γίνονται διαρροές, στρέφονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, ενώ στο «κάδρο» των υπόπτων φαίνεται να βρίσκονται διάφορα «γνωστά» στις Αρχές πρόσωπα.

Τα επόμενα 24ωρα εκφράζεται βεβαιότητα ότι θα υπάρξουν εξελίξεις, αν και τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής δεν έχουν δώσει απαντήσεις σε πολλά από τα ερωτήματα.

Ο Γιώτης Παναγιώτου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, σε σοβαρή κατάσταση, ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν στο νησί μας εξειδικευμένοι γιατροί από το εξωτερικό (Ελλάδα ή Ισραήλ) σε μια προσπάθεια το θύμα να έχει την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση, αφού τα αποτελέσματα της ιατροδικαστής εξέτασης κάνουν λόγο σοβαρή ζημιά (παραπληγία).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Σοβαρό τροχαίο Αγία Νάπα: Δεν φορούσε κράνος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού: Διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 40χρονο



Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top