ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: «Με αυτή τη φωτογραφία αποδείχθηκε ότι η νεαρή έλεγε ψέματα» - Πώς μια κοπέλα έσωσε τους Ισραηλίτες -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: «Με αυτή τη φωτογραφία αποδείχθηκε ότι η νεαρή έλεγε ψέματα» - Πώς μια κοπέλα έσωσε τους Ισραηλίτες -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συνεχίζεται ο απόηχος της υπόθεσης  που είχε συγκλονίσει το τελευταίο διάστημα την Κύπρο και η οποία τελικά δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Ο λόγος για την καταγγελία 19χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού από 12 ισραηλίτες κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Αγία Νάπα. Τελικά τα όσα κατέθεσε αποδείχτηκαν ψευδή με τους νεαρούς να αφήνονται ελεύθερη και την τουρίστρια να καταλήγει με χειροπέδες.

Το ενδιαφέρον από Ισραηλινά αλλά και Βρετανικά μέσα είναι μεγάλο και οι νεαροί έχουν δώσει αρκετές συνεντεύξεις γύρω από την περιπέτεια τους.

Ένας από αυτούς Yona Golub έδωσε τη δική του μαρτυρία αναφέροντας: «Βρισκόμουν στο δωμάτιο μου όταν κτύπησε η πόρτα και με ξύπνησαν οι Αστυνομικοί. Μου είπαν να ντυθώ και μου πέρασαν χειροπέδες αναφέροντας ότι είμαι ύποπτος για υπόθεση βιασμού. Πραγματικά δεν είχα ιδέα σε τι αναφέρονταν. Έπαθα σοκ, το ίδιο και η κοπέλα μου»

Συνεχίζει συμπληρώνοντας: «Με πήγαν στον αστυνομικό σταθμό. Ήμουν τόσο μπερδεμένος, δεν ήξεραν τι είχε συμβεί. Έχασα τη δουλειά μου εξευτελίστηκα γιατί ο κόσμος θεωρούσε ότι είμαι βιαστής»

Όπως αναφέρει ο νεαρός μια φωτογραφία που τράβηξε η σύντροφός του, με τους δύο στο κρεβάτι, ήταν και η αρχή για να αποκαλυφθεί το ψέμα της 19χρονης και σταδιακά οι Αρχές να φτάσουν στην αλήθεια.

Σύμφωνα με τον Yona Golub όταν έδειξαν τη φωτογραφία του στη κοπέλα, αυτή ανέφερε ότι συμμετείχε και αυτός στο βιασμό της. Την ίδια ώρα όμως η κοπέλα του είχε «τραβήξει» μια φωτογραφία με τους δύο στο κρεβάτι τους να ξεκουράζονται.

Κατέληξε αναφέροντας πως ετοιμάζεται αγωγή στην 19χρονη που κατήγγειλε τον «βιασμό της» συμπληρώνοντας πως έχασε τη δουλειά του, τον βρίζουν στο δρόμο και η οικογένεια του δέχεται κατάρες, από μια πράξη-εκδίκησης της νεαρής που βάλθηκε να του καταστρέψει τη ζωή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top