Γεννητούρια στην κυπριακή showbiz! Έγινε πατέρας ο πρωταγωνιστής του «La Pasta Pomilori» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γεννητούρια στην κυπριακή showbiz! Έγινε πατέρας ο πρωταγωνιστής του «La Pasta Pomilori» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της κοινής ζωής του διανύει το ζευγάρι των Κύπριων ηθοποιών αφού ήρθε στο κόσμο το δεύτερο τους παιδί.

Ο λόγος για τον πρωταγωνιστή από τη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 «La Pasta Pomilori» Προκόπη Αγαθοκλέους και τη σύζυγό του, επίσης ηθοποιό Μαρίνα Μανδρή.

Το ζευγάρι το οποίο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούνιο του 2018, λίγες μήνες μετά τον ερχομό στο κόσμο του πρώτου τους παιδιού, έγιναν για δεύτερη φορά γονείς, αποκτώντας αγοράκι, κάτι το οποίο ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο τηλεοπτικός «Βίτσένζο».

Στην ανάρτηση του αναφέρει: «Μαρίνα, σ' ευχαριστώ για το θαύμα αγάπη μου! Σ' ευχαριστώ για αυτό που συνέβη σήμερα στη ζωή μου για δεύτερη φορά, ομορφότερα και δυνατότερα απ' την πρώτη!»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Με το βλέμμα στραμμένο στα επόμενα βήματα του Κυπριακού, Νίκος Χριστοδουλίδης και Τουφάν Έρχιουρμαν συναντώνται στις 16:00, στην οικία των καλών υπηρεσιών του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, στη νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE