Του έκοψε την φόρα ο Ατρόμητος

Του έκοψε την φόρα ο Ατρόμητος

Ο προπονητής που χάρισε στον Παναθηναϊκό τους τελευταίους τίτλους του το 2010 ήταν εκείνος που του έκοψε και το δρόμο προς την κορυφή.

Ο Ατρομητος  επικράτησε 2-0 του Παναθηναικου με τα γκολ του Μαρσελίνιο στο 10’ και του Ούμπιδες στο 60’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και ξαναμπήκαν για τα καλά στο κυνήγι της πεντάδας που προσφέρει μια θέση στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Οι Πράσινοι, οι οποίοι έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Δασκαλόπουλου, ο οποίος ανακάλυψε πέναλτι σε καθαρό μαρκάρισμα του Ταυλαρίδη πάνω στον Λαζαρίδη, τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Δώνη, ενώ χάνουν και τον Μπεργκ για δύο αγώνες καθώς συμπλήρωσε κάρτες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Σε προχωρημένο στάδιο είναι η καταγραφή συγκλίσεων στο Κυπριακό, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής, αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντησή του με τον εκπρόσωπο του Τουρκοκύπριου ηγέτη.