Τουρκία: Πέντε νεκροί, ανάμεσά τους ένα παιδί, από πυρκαγιά που ξέσπασε σε λεωφορείο

Τουρκία: Πέντε νεκροί, ανάμεσά τους ένα παιδί, από πυρκαγιά που ξέσπασε σε λεωφορείο

Πέντε άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα παιδί, σκοτώθηκαν και 15 ακόμη τραυματίστηκαν την Παρασκευή 02/08 όταν ένα λεωφορείο στη βορειοδυτική Τουρκία τυλίχθηκε στις φλόγες, δήλωσε ο κυβερνήτης της επαρχίας Μπαλικεσίρ στο τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

Το λεωφορείο αναχώρησε από την βορειοδυτική επαρχία Τσανάκαλε και στην πορεία του προς την Άγκυρα, έπιασε φωτιά στον αυτοκινητόδρομο στο ύψος του Μπαλικεσίρ, δήλωσε ο κυβερνήτης του Μπαλικεσίρ Ερσίν Γιαζίκι. Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν καταστεί αμέσως σαφή, πρόσθεσε.

Τέσσερις από τους τραυματίες επιβάτες πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο και έντεκα συνεχίζουν να λαμβάνουν φροντίδα.

«Η τεχνική ομάδα δεν έχει καταλήξει ακόμη στην εκτίμησή της, οπότε δεν μπορώ να εικάσω τα αίτια, ωστόσο τα ευρήματα δείχνουν ότι αυτή η φωτιά ξεκίνησε από μέσα από το λεωφορείο», ανέφερε ο Γιαζίκι. «Αυτό δεν είναι ένα τροχαίο δυστύχημα, είναι μια φωτιά που ξεκίνησε από μέσα από το όχημα».

Εικόνες που μετέδωσαν τηλεοπτικά δίκτυα από το ατύχημα δείχνουν ένα πέπλο καπνού πάνω από το λεωφορείο, το οποίο έχει σταθμεύσει στον αυτοκινητόδρομο, καθώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις έκαναν ρίψεις νερού στο όχημα για να κατασβέσουν την φωτιά.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE