Εύκολα η Μπαρτσελόνα

Εύκολα η Μπαρτσελόνα

Για δεύτερη σερί χρονιά η Μπαρτσελόνα φρόντισε να πικράνει τους «Πολίτες» της Μάντσεστερ Σίτι και αφού την κέρδισε με 1-0 (και σε συνδυασμό με το 2-1 υπέρ της του πρώτου ματς) προκρίθηκε και πάλι σε βάρος των Άγγλων στους «8» του Champions League.

Είναι, λένε, η μητέρα της μαθήσεως. Την λένε «επανάληψη» και μοναδικός της στόχος είναι να βρει τα σωστά εγκεφαλικά κύτταρα του καθενός και να κάνει κατάληψη εκεί πέρα, μέχρι να κρίνει πως ο δέκτης είναι έτοιμος και η μάθηση μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη. 

Έχοντας στο μυαλό της κάτι τέτοιο, προφανώς, η Μπαρτσελόνα αποφάσισε πως το περσινό ποδοσφαιρικό χουνέρι που σκάρωσε στην Μάντσεστερ Σίτι δεν ήταν αρκετό και όφειλε να το επαναλάβει και φέτος, μέχρι να μαθευτεί στα πέρατα της γης πως οι «Πολίτες» δεν μπορούν να την αποκλείσουν.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eurovision 2025: Η Αυστρία μεγάλη νικήτρια, 6η η Ελλάδα με την Klavdia - Αναλυτικά όσα έγιναν στον τελικό

Eurovision 2025: Η Αυστρία μεγάλη νικήτρια, 6η η Ελλάδα με την Klavdia - Αναλυτικά όσα έγιναν στον τελικό

Με ένα φαντασμαγορικό φινάλε ολοκληρώθηκε ο τελικός της Eurovision 2025 στη Βασιλεία της Ελβετίας, με την Αυστρία να ανακηρύσσεται μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού, ενώ η Ελλάδα με την Κλαυδία και το τραγούδι «Αστερομάτα», κατέκτησε την 6η θέση, σε μία πολύ σημαντική πρόκριση. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε το Ισραήλ, ενώ την τρίτη θέση η Εσθονία. Την 5αδα συμπλήρωσαν η Σουηδία και η Ιταλία. Δείτε πιο κάτω αναλυτικά όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό 

BEST OF TOTHEMAONLINE