Συγκλόνισε η κόρη της Άννας Βίσση - 'Έχω πάθει κρίση πανικού' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συγκλόνισε η κόρη της Άννας Βίσση - 'Έχω πάθει κρίση πανικού' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μπορεί, η Σοφία Καρβέλα αυτή την περίοδο να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές τις διακοπές με την οικογένεια της στη Μύκονο, ωστόσο, όπως αποκάλυψε εκείνη αντιμετωπίζει κρίσεις πανικού.

Η κόρη της Άννας Βίσση, με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξομολογήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους το συμβάν που βίωσε.

«Αυτή τη στιγμή έχω πάθει κρίση πανικού. Σπανίως βρίσκομαι σε διακοπές και θα έπρεπε να διασκεδάζω. Αλλά είναι δύσκολο για μένα να διασκεδάσω. Το θέμα είναι πως νιώθω τελείως ασήμαντη όσο δεν δουλεύω. Ξάπλωσα στο κρεβάτι πριν μισή ώρα και σκέφτηκα πόσο άχρηστη πράγματι είμαι και πόσο θέλω να χειρίζομαι τους ανθρώπους και οτιδήποτε σκέφτονται ή νιώθουν για εμένα. Και δε μπορώ. Και η αλήθεια είναι πως θέλω να το κάνω αυτό επειδή έχω προβλήματα και όχι επειδή με ενδιαφέρει τόσο πολύ. Και μετά, χάρη στο ότι είμαι νηφάλια για λίγο, θυμήθηκα τι μου λένε και μου ξαναλένε να κάνω όταν τα πράγματα ‘’παίρνουν την κάτω βόλτα’’. Επαναλάβετε μετά από μένα: ‘’Άστο να περάσει, άστο να περάσει”», έγραψε χαρακτηριστικά η Σοφία Καρβέλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE