Σεισμός 4,8 βαθμών Ρίχτερ στην Κάρπαθο

Σεισμός 4,8 βαθμών Ρίχτερ στην Κάρπαθο

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 71 χλμ. ανατολικά νοτιοανατολικά της Καρπάθου και το εστιακό βάθος στα 5 χιλιόμετρα.

Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στις 12:51 το μεσημέρι του Σαββάτου (3/8) στην Κάρπαθο.

Σύμφωνα με τη μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η δόνηση ήταν έντασης 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 71 χλμ. ανατολικά νοτιοανατολικά της Καρπάθου και το εστιακό βάθος ήταν 5 χιλιόμετρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Σημαντική χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την επίσκεψη στην Κύπρο του Αναπληρωτή ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν-Πιερ Λακρουά, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Τρίτη, σημειώνοντας παράλληλα ότι η επίσκεψη δείχνει ότι παραμένει αμείωτη η προσήλωση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE