Η αγωνία στο «κόκκινο» για Καρλάο

Η αγωνία στο «κόκκινο» για Καρλάο

Στην απογευματινή προπόνηση στον Αρχάγγελο θα δοκιμάσει να προπονηθεί ο Καρλάο και εκεί θα κριθεί αν θα τον υπολογίζει ο Τόρστεν Φινκ για το ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα που θα γίνει στο απόγευμα του Σαββάτου (16:00) στο ΓΣΠ.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας στο Μόναχο και θα επιχειρήσει να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς για να βοηθήσει την ομάδα . Αν τα καταφέρει θα λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο προπονητής του, αφού το ΑΠΟΕΛ έμεινε από λύσεις στην άμυνα. Θυμίζουμε ότι είναι εκτός επίσης οι Αμορίν και Κακά λόγω απαγορευτικού αριθμού κίτρινων καρτών που έχουν συμπλήρωσε.

Κώστας Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE