Φιρμάνι για δύο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Φιρμάνι για δύο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Το τμήμα πετόσφαιρας της ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ ενημερώνει: 

«Η Ομάδα μας είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Έλενα Μοσφιλιώτη και η Νικολέττα Στυλιανού συνεχίζουν στην Ομάδα της καρδιάς τους και για την επερχόμενη περίοδο 2019-2020.

Η Έλενα βρίσκεται στην ΑΕΚ μας από το 2007 και η Νικολέττα από το 2004. Και οι 2 τους αδιάκοπα από τότε πάντοτε πιστές στα κιτρινοπράσινα.

Και οι 2 αντιλαμβάνομενες πλήρως τα δεδομένα του Τμήματος για τη νέα χρονιά στέκονται μπροστάρηδες δείχνοντας την ιδιαίτερη τους αγάπη για την ΑΕΚ μας και κερδίζοντας ακόμα περισσότερο την εκτίμηση μας !!!

Ευχόμαστε και στις 2 κάθε επιτυχία !!!

ΜΠΡΑΒΟ κοπέλες !!!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Με το βλέμμα στο Κυπριακό, αλλά και με φόντο τις προεδρικές του 2028, ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη από τον Νίκο Χριστοδουλίδη, δύσκολα περνά απαρατήρητος. Από οι πρώτες πολιτικές αντιδράσεις, δείχνουν πως το θέμα δεν θα μείνει μόνο στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE