Μετά την ΑΕΚ ξανά δανεικός ο Ιγκόρ Σίλβα – Η νέα του ομάδα!

Μετά την ΑΕΚ ξανά δανεικός ο Ιγκόρ Σίλβα – Η νέα του ομάδα!

Στην Κροατία και την Οσιγιέκ θα αγωνίζεται την νέα σεζόν ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Ίγκορ Σίλβα.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ του Ολυμπιακού, Ιγκόρ Σίλβα, θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην Όσιγιεκ, ως δανεικός για ένα χρόνο. Το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά ολοκληρώνεται το 2022.

Ο Βραζιλιάνος μπακ που την περασμένη σεζόν εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στην Κύπρο και την ΑΕΚ ως δανεικός και πάλι από τον Ολυμπιακό δεν ήταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και όπως αναφέρουν ρεπορτάζ σε Ελλάδα και Κροατία θα μετακομίσει στην Όσιγιεκ.

Στον Ολυμπιακό ο Ιγκόρ Σίλβα είχε πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο του 2018, προερχόμενος από τον Αστέρα. Η ομάδα της Αρκαδίας τον είχε αποκτήσει το 2016 από τη βραζιλιάνικη Comercial. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Κύπρο έκανε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.