Μετά την ΑΕΚ ξανά δανεικός ο Ιγκόρ Σίλβα – Η νέα του ομάδα!

Μετά την ΑΕΚ ξανά δανεικός ο Ιγκόρ Σίλβα – Η νέα του ομάδα!

Στην Κροατία και την Οσιγιέκ θα αγωνίζεται την νέα σεζόν ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Ίγκορ Σίλβα.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ του Ολυμπιακού, Ιγκόρ Σίλβα, θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην Όσιγιεκ, ως δανεικός για ένα χρόνο. Το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά ολοκληρώνεται το 2022.

Ο Βραζιλιάνος μπακ που την περασμένη σεζόν εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στην Κύπρο και την ΑΕΚ ως δανεικός και πάλι από τον Ολυμπιακό δεν ήταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και όπως αναφέρουν ρεπορτάζ σε Ελλάδα και Κροατία θα μετακομίσει στην Όσιγιεκ.

Στον Ολυμπιακό ο Ιγκόρ Σίλβα είχε πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο του 2018, προερχόμενος από τον Αστέρα. Η ομάδα της Αρκαδίας τον είχε αποκτήσει το 2016 από τη βραζιλιάνικη Comercial. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Κύπρο έκανε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Σε περισσότερη πρόοδο σχετικά με τις συνομιλίες στο Κυπριακό προσβλέπει ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας Ειρηνευτικών Επιχειρήσεων του ΟΗΕ, Ζαν-Πιερ Λακρουά. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΚΥΠΕ και σε άλλα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, στο παράρτημα του ΟΗΕ στις Βρυξέλλες, ο Λακρουά εκτίμησε ότι παρά τις περικοπές στον οργανισμό, οι άνθρωποι της UNFICYP θα συνεχίσουν να μπορούν να εκτελούν το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE