Μετά την ΑΕΚ ξανά δανεικός ο Ιγκόρ Σίλβα – Η νέα του ομάδα!

Μετά την ΑΕΚ ξανά δανεικός ο Ιγκόρ Σίλβα – Η νέα του ομάδα!

Στην Κροατία και την Οσιγιέκ θα αγωνίζεται την νέα σεζόν ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Ίγκορ Σίλβα.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ του Ολυμπιακού, Ιγκόρ Σίλβα, θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην Όσιγιεκ, ως δανεικός για ένα χρόνο. Το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά ολοκληρώνεται το 2022.

Ο Βραζιλιάνος μπακ που την περασμένη σεζόν εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στην Κύπρο και την ΑΕΚ ως δανεικός και πάλι από τον Ολυμπιακό δεν ήταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και όπως αναφέρουν ρεπορτάζ σε Ελλάδα και Κροατία θα μετακομίσει στην Όσιγιεκ.

Στον Ολυμπιακό ο Ιγκόρ Σίλβα είχε πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο του 2018, προερχόμενος από τον Αστέρα. Η ομάδα της Αρκαδίας τον είχε αποκτήσει το 2016 από τη βραζιλιάνικη Comercial. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Κύπρο έκανε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE