Ο ευδιάθετος πρόεδρος και… σαν μικρά παιδιά!

Ο ευδιάθετος πρόεδρος και… σαν μικρά παιδιά!

Παρά την κούραση από τον επαναληπτικό απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας και το γεγονός πως στις 6:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής (2 Αυγούστου) η αποστολή της ΑΕΚ μαζί με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ αναχωρούσε για να επιστρέψει στην Κύπρο, οι ποδοσφαιριστές έκαναν σαν μικρά παιδιά από τη χαρά τους πριν και κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Πολύ χαρούμενος και ευδιάθετος ήταν και ο πρόεδρος Άντρος Καραπατάκης, ο οποίος ταξίδεψε επίσης με την αποστολή στη Σόφια, μαζί με την οικογένειά του.

Πλέον, αρχίζει η διαδικασία για τη διευθέτηση του ταξιδιού στη Γάνδη, την πρωτεύουσα της Ανατολικής Φλάνδρας.

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΑΚ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE