Ο ευδιάθετος πρόεδρος και… σαν μικρά παιδιά!

Ο ευδιάθετος πρόεδρος και… σαν μικρά παιδιά!

Παρά την κούραση από τον επαναληπτικό απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας και το γεγονός πως στις 6:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής (2 Αυγούστου) η αποστολή της ΑΕΚ μαζί με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ αναχωρούσε για να επιστρέψει στην Κύπρο, οι ποδοσφαιριστές έκαναν σαν μικρά παιδιά από τη χαρά τους πριν και κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Πολύ χαρούμενος και ευδιάθετος ήταν και ο πρόεδρος Άντρος Καραπατάκης, ο οποίος ταξίδεψε επίσης με την αποστολή στη Σόφια, μαζί με την οικογένειά του.

Πλέον, αρχίζει η διαδικασία για τη διευθέτηση του ταξιδιού στη Γάνδη, την πρωτεύουσα της Ανατολικής Φλάνδρας.

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΑΚ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE