ΛΑΡΝΑΚΑ: Έλεγχος σε 176 άτομα «έβγαλε» λαυράκι - Χειροπέδες σε πέντε άτομα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έλεγχος σε 176 άτομα «έβγαλε» λαυράκι - Χειροπέδες σε πέντε άτομα

Ελέγχθηκαν 71 οχήματα και 176 πρόσωπα κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, συντονισμένη επιχείρηση της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών σε συνεργασία με μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας διενεργήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 03/08 στην επαρχία Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, η οποία άρχισε από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής 04/08, ελέγχθηκαν συνολικά 71 οχήματα και 176 πρόσωπα.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, εντοπίστηκαν πέντε πρόσωπα να έχουν στην κατοχή τους ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 8 γραμμαρίων περίπου, πέντε χειροποίητα τσιγάρα που περιείχαν βιομηχανοποιημένο καπνό αναμεμειγμένο με κάνναβη και ένας σπαστήρας με ίχνη κάνναβης.

Όλα τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν και αφού ανακρίθηκαν γραπτώς αφέθηκαν ελεύθερα χωρίς να κατηγορηθούν εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων.

Η ΥΚΑΝ σε συνεργασία με τους Αστυνομικούς Σταθμούς Κοφίνου και Λευκάρων συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.