ΛΑΡΝΑΚΑ: Έλεγχος σε 176 άτομα «έβγαλε» λαυράκι - Χειροπέδες σε πέντε άτομα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έλεγχος σε 176 άτομα «έβγαλε» λαυράκι - Χειροπέδες σε πέντε άτομα

Ελέγχθηκαν 71 οχήματα και 176 πρόσωπα κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, συντονισμένη επιχείρηση της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών σε συνεργασία με μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας διενεργήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 03/08 στην επαρχία Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, η οποία άρχισε από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής 04/08, ελέγχθηκαν συνολικά 71 οχήματα και 176 πρόσωπα.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, εντοπίστηκαν πέντε πρόσωπα να έχουν στην κατοχή τους ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 8 γραμμαρίων περίπου, πέντε χειροποίητα τσιγάρα που περιείχαν βιομηχανοποιημένο καπνό αναμεμειγμένο με κάνναβη και ένας σπαστήρας με ίχνη κάνναβης.

Όλα τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν και αφού ανακρίθηκαν γραπτώς αφέθηκαν ελεύθερα χωρίς να κατηγορηθούν εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων.

Η ΥΚΑΝ σε συνεργασία με τους Αστυνομικούς Σταθμούς Κοφίνου και Λευκάρων συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE