Πήγε στην παραλία και «ξέχασε» το μαγιό της – «Φωτιά» η ξανθιά παρουσιάστρια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πήγε στην παραλία και «ξέχασε» το μαγιό της – «Φωτιά» η ξανθιά παρουσιάστρια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Feel free» το σχόλιο με το οποίο η παρουσιάστρια συνόδευσε την αποκαλυπτική φωτογραφία της.

Συνεχίζει τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Μετά από την Πάτμο, τώρα - όπως η ίδια μας πληροφορεί - βρίσκεται στην Αντίπαρο από όπου ποστάρει φωτογραφίες, είτε από τις παραλίες, είτε πάνω σε σκάφος.

Ανάμεσα σε αυτές και μια topless φωτογραφία, άκρως καλλιτεχνική όμως που δείχνει λιγότερα στο φακό και αφήνει περισσότερα στη φαντασία όσων την ακολουθούν.

Το βέβαια είναι ότι η παρουσιάστρια περνάει καλά και φροντίζει να μας το δείχνει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE