ΛΕΜΕΣΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη 28χρονης - Ζητά βοήθεια η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη 28χρονης - Ζητά βοήθεια η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε το Σάββατο (3/8) στην Αστυνομία, ότι από τις 14 Ιουλίου 2019, ελλείπει την οικία της στη Λεμεσό, η JESSICA RAPISURA, 28 ετών, από τις Φιλιππίνες.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.60μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης και μακριά, καστανά μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805023, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE