Κλειστές λωρίδες κυκλοφορίας του παραλιακού Λεμεσού λόγω εργασιών ΣΑΛΑ

Κλειστές λωρίδες κυκλοφορίας του παραλιακού Λεμεσού λόγω εργασιών ΣΑΛΑ

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού - Αμαθούντας ενημερώνει πως από τη Δευτέρα 05/08 μέχρι και το Σάββατο 10/08, θα εκτελούνται εργασίες στο αποχευτετικό σύστημα σε λωρίδες κυκλοφορίας του παραλιακού δρόμου.

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 5 Αυγούστου και ώρα 7:00 μέχρι το Σάββατο, 10 Αυγούστου και ώρα 16:00 θα εκτελούνται εργασίες στις νότιες λωρίδες κυκλοφορίας του παραλιακού δρόμου με κατεύθυνση το παλιό λιμάνι, από το ύψος της οδού Σωτήρη Μιχαηλίδη, μέχρι το ύψος της οδού Χριστόδουλου Σώζου.

Για το σκοπό αυτό θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας από τις νότιες στις βόρειες λωρίδες κυκλοφορίας, για τα οχήματα που κινούνται προς το παλιό λιμάνι.

Καλείται το κοινό όπως ακολουθεί τα σήματα τροχαίας.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα και με ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, λόγω των συγκεκριμένων εργασιών στο αποχετευτικό σύστημα, θα παραμείνουν, τις μέρες αυτές, κλειστοί δυο  χώροι στάθμευσης στον παραλιακό δρόμο της επίχωσης (3 και 4).

Προτρέπονται οι οδηγοί που χρησιμοποιούν καθημερινά τους χώρους στάθμευσης, όπως χρησιμοποιούν άλλους χώρους δημόσιους ή ιδιωτικούς επί της παραλιακής οδού καθώς και τον ιδιωτικό χώρο στάθμευσης του Γ.Σ.Ο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Μετωπική επαναφορά της πολιτικής ισότητας ως αδιαπραγμάτευτης προϋπόθεσης για την επανέναρξη των συνομιλιών επιχειρεί ο κατοχικός ηγέτης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας εκ νέου το πολιτικό θερμόμετρο στο Κυπριακό, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία καταβάλλεται προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας υπό τα Ηνωμένα Έθνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE