ΤΖΟΚΕΡ: Μάντεψε σωστά και έβγαλε χιλιάδες ευρώ – Κανένας τα εκατομμύρια – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Μάντεψε σωστά και έβγαλε χιλιάδες ευρώ – Κανένας τα εκατομμύρια – ΠΙΝΑΚΑΣ

Δεν βρέθηκε δελτίο που να κερδίζει τα 3,1 εκατομμύρια ευρώ τα οποία μοίραζε το Τζόκερ, το βράδυ της Κυριακής 4/8.

Ωστόσο, όπως σημειώσαμε σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, βρέθηκε τυχερός ο οποίος με το δελτίο του, κατάφερε επιτυχία στην δεύτερη κατηγορία και κέρδισε ένα ποσό πέραν των 110 χιλ. ευρώ.

Ο τυχερός, έπαιξε το δελτίο του σε πρακτορείο στο Παλιό Φάληρο στην Ελλάδα.

Όπως διαπιστώνεται από την επίσημη ενημέρωση του ΟΠΑΠ, ο τυχερός κατάφερε μόνο να μαντέψει τους πέντε αριθμούς που χρειαζόταν για να καταφέρει επιτυχία.

Σημειώνεται ότι €3.800.000 τουλάχιστον θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση τηςΠΕΜΠΤΗΣ 08/08/2019 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά τη διαλογή της 2041ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE