Νέος σεισμός στην Κάρπαθο

Νέος σεισμός στην Κάρπαθο

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,4 Ρίχτερ σημειώθηκε στη 01.16 τα ξημερώματα της Δευτέρας (5/8) στην Κάρπαθο.

Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 2 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρο του προσδιορίστηκε από την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών στα 52 χιλιόμετρα ανατολικά του νησιού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η δόνηση έγινε ελαφρώς αισθητή στους κατοίκους, χωρίς να προκαλέσει ανησυχία, καθώς πρόκειται πιθανότατα για μετασεισμό των 4,8 Ρίχτερ του Σαββάτου (3/8).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE