Τα φώτα στραμμένα στον ιταλικό «εμφύλιο». Όλη η δράση στο Europa League

Τα φώτα στραμμένα στον ιταλικό «εμφύλιο». Όλη η δράση στο Europa League

Δράση στο Europa League θα έχουμε απόψε με τη διεξαγωγή των επαναληπτικών της φάσης των «16» της διοργάνωσης.

Ξεχωρίζει ο ιταλικός εμφυλίος μεταξύ της Ρόμας και της Φιορεντίνα όπου οι δύο ομάδες μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς.

Ο τιμωρημένος Ναϊνγκολάν και οι τραυματίες Τότι, Ντε Ρόσι, Μανωλά, Μαϊκόν, Καστάν και Ιμπάρμπο είναι τα προβλήματα για τη Ρόμα, ενώ εκτός για τη Φιορεντίνα είναι οι Γκόμεζ, Ρόσι, Πισάρο, Σάβιτς Μπερναντέσκι, Ταταρουσάνου, και Φερνάντες.

Επίσης υπάρχει και ο ισπανικός «εμφύλιος» μεταξύ της Σεβίλλης και της Βιγιαρεάλ με τους γηπεδούχους μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα να είναι το μεγάλο φαβορί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

19:00 Ντιναμό Μόσχας-Νάπολι (1-3)

20:00 Ρόμα-Φιορεντίνα (1-1)

20:00 Ντιναμό Κιέβου-Έβερτον (1-2)

22:05 Άγιαξ-Ντνίπρο (0-1)

22:05 Ίντερ-Βόλφσμπουργκ (1-3)

22:05 Τορίνο-Ζενίτ (0-2)

22:05 Σεβίλλη-Βιγιαρεάλ (3-1)

22:05 Μπεσίκτας-Κλαμπ Μπριζ (1-2)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έσπασε τη σιωπηλή διαδικασία το Πακιστάν σε σχέση με το ψήφισμα ΣΑ ΟΗΕ για ΟΥΝΦΙΚΥΠ»

ΠτΔ: «Έσπασε τη σιωπηλή διαδικασία το Πακιστάν σε σχέση με το ψήφισμα ΣΑ ΟΗΕ για ΟΥΝΦΙΚΥΠ»

Σχόλια που δεν είναι θετικά για τη δική μας πλευρά έχει θέσει το Πακιστάν στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ σπάζοντας τη σιωπηλή διαδικασία για το ψήφισμα για ανανέωση της εντολής της ειρηνευτικής δύναμης των ΗΕ στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Πέμπτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE