ΚΥΠΡΟΣ: Ε/κ η πρώτη γυναίκα αρχι-επιθεωρήτρια στην Αστυνομία των Βάσεων

ΚΥΠΡΟΣ: Ε/κ η πρώτη γυναίκα αρχι-επιθεωρήτρια στην Αστυνομία των Βάσεων

Την προαγωγή της Ε/κ Μαρίας Αταλιώτη στη θέση της αρχι-επιθεωρήτριας, της πρώτης γυναίκας που κατέχει αυτόν το υψηλό βαθμό, ανακοινώνει η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση, η αρχι-επιθεωρήτρια Αταλιώτη, εντάχθηκε στη δύναμη της Αστυνομικής Δύναμης των ΒΒ το 1998 και έκτοτε υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις, ενώ το 2005 έλαβε την πρώτη της προαγωγή στο βαθμό του λοχία.

Η ίδια, που έχει ως βάση της την Αστυνομική Διεύθυνση ΒΒ Επισκοπής, δηλώνει πως θα συνεχίσει να εργάζεται για την ασφάλεια και ευημερία των κοινοτήτων της περιοχής και εκφράζει την ευχή όπως η αναγνώριση της, μέσα από την προαγωγή της στο βαθμό της αρχι-επιθεωρήτριας, θα αποτελέσει κίνητρο για νεαρότερες συναδέλφους της.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE