ΚΥΠΡΟΣ: Ε/κ η πρώτη γυναίκα αρχι-επιθεωρήτρια στην Αστυνομία των Βάσεων

ΚΥΠΡΟΣ: Ε/κ η πρώτη γυναίκα αρχι-επιθεωρήτρια στην Αστυνομία των Βάσεων

Την προαγωγή της Ε/κ Μαρίας Αταλιώτη στη θέση της αρχι-επιθεωρήτριας, της πρώτης γυναίκας που κατέχει αυτόν το υψηλό βαθμό, ανακοινώνει η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση, η αρχι-επιθεωρήτρια Αταλιώτη, εντάχθηκε στη δύναμη της Αστυνομικής Δύναμης των ΒΒ το 1998 και έκτοτε υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις, ενώ το 2005 έλαβε την πρώτη της προαγωγή στο βαθμό του λοχία.

Η ίδια, που έχει ως βάση της την Αστυνομική Διεύθυνση ΒΒ Επισκοπής, δηλώνει πως θα συνεχίσει να εργάζεται για την ασφάλεια και ευημερία των κοινοτήτων της περιοχής και εκφράζει την ευχή όπως η αναγνώριση της, μέσα από την προαγωγή της στο βαθμό της αρχι-επιθεωρήτριας, θα αποτελέσει κίνητρο για νεαρότερες συναδέλφους της.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έσβησε» στο τιμόνι: Τραγικός θάνατος για 63χρονο οδηγό στη Λεμεσό – Συγκρούστηκε με ημιφορτηγό

«Έσβησε» στο τιμόνι: Τραγικός θάνατος για 63χρονο οδηγό στη Λεμεσό – Συγκρούστηκε με ημιφορτηγό

Ο 63χρονος Γιώργος Μιχαήλ, από το Ζακάκι, είναι το θύμα τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, με την τροχαία να μην αποκλείει το θάνατο του από παθολογικά αίτια.

BEST OF TOTHEMAONLINE