Τι ΕΠΡΑΞΕ με Τάμαρι και τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ με Σάβιτς

Τι ΕΠΡΑΞΕ με Τάμαρι και τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ με Σάβιτς

Χωρίς τον Μούσα Αλ Τάμαρι, αλλά και τον Βουγιατίν Σάβιτς, έγινε η προπόνηση στο ΓΣΠ, τη Δευτέρα, όπου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα με την Καραμπάχ.

Ο Ιορδανός επιθετικός δεν είναι έτοιμος για να βοηθήσει την αυριανή προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στα τελικά στάδια της αναμέτρησης της περασμένης βδομάδας, με τον Πάολο Τραμετσάνι να δηλώσει στη δημοσιογραφική διάσκεψη πριν την προπόνηση ότι θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Σε ότι αφορά τον Σάβιτς, ναι μεν δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας, αλλά δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Συνεδριάζει το Εθνικό στη Γενεύη ενόψει της Άτυπης Διευρυμένης Συνάντησης για Κυπριακό - Δείτε φωτογραφίες

Συνεδριάζει το Εθνικό στη Γενεύη ενόψει της Άτυπης Διευρυμένης Συνάντησης για Κυπριακό - Δείτε φωτογραφίες

Ξεκίνησε στις 12.10 στη Γενεύη, η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ενόψει της έναρξης των εργασιών της Άτυπης Διευρυμένης Συνάντησης για το Κυπριακό, με δείπνο που θα παραθέσει το βράδυ της Δευτέρας ΓΓ των ΗΕ προς τις αντιπροσωπείες των μερών που συμμετέχουν στη συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE