Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με το Tuttomercatoweb, η Λέτσε διαπραγματεύεται για τον Έλληνα στράικερ, αφού, δεν κατάφερε να συμφωνήσει με τη Μπεσίκτας για την απόκτηση του Μπουράκ Γιλμάζ τον οποίο είχε βάλει σε προτεραιότητα.
Ο «Μητρο-γκολ», τον περασμένο Ιανουάριο είχε παραχωρηθεί από τη Μαρσέιγ με τη μορφή δανεισμού για 18 μήνες στη Γαλατασαράι, όμως, εκεί πέτυχε μόλις δυο γκολ και η τουρκική ομάδα είναι έτοιμη να τον αντικαταστήσει με τον Ραδαμέλ Φαλκάο.
Έτσι, οι Ιταλοί αναφέρουν ότι η Λέτσε βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για να πάρει τον Έλληνα φορ…
gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




