Θα ‘ναι ΤΡΕΛΟΙ αν μιλούν για Αϊντχόφεν ή Χαϊγκεσούντ…

Θα ‘ναι ΤΡΕΛΟΙ αν μιλούν για Αϊντχόφεν ή Χαϊγκεσούντ…

Αν καταφέρει ο Απόλλωνας να προσπεράσει το εμπόδιο της Αούστρια, στην επόμενη προκριματική φάση (πλέι οφφ) του Γιουρόπα Ληγκ, θα είναι σαφώς πιο δύσκολα τα πράγματα.

Η χθεσινή κλήρωση έβγαλε το ζευγάρι Χαϊγκεσούντ – Αϊντχόφεν, ως πιθανούς αντιπάλους των κυανόλευκους, σε περίπτωση που προκριθούν σε βάρος της Αούστρια.

Φαβορί στο εν λόγω ζευγάρι είναι η Ολλανδική ομάδα. Δεν πρόκειται να ασχοληθούν εκτεταμένα με την επόμενη φάση, αφού οι πιθανότητες τους με την Αούστρια στον τρίτο προκριματικό, θεωρητικά είναι μοιρασμένες.

Η αποστολή της Λεμεσιανής ομάδας αναχωρεί αύριο στις 11:00 για τη Βιέννη. Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Σακέτι, Παπουλής, Ζελάγια.

Ο Νίκολας Καρέκα δεν δηλώθηκε, όχι γιατί είναι ανέτοιμος, αλλά γιατί δεν έφτασε έγκαιρα ένα έγγραφο από την Γκρέμιο, την ομάδα από την οποία αποκτήθηκε ο Βραζιλιάνος φορ. Yπολογίζεται ο Εμίλιο Ενσούε.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE