ΠΑΦΟΣ: Αναστολή ποινικής δίωξης του 65χρονου που πυροβόλησε τον γιο του - 'Εάν ήσασταν ψύχραιμος'

ΠΑΦΟΣ: Αναστολή ποινικής δίωξης του 65χρονου που πυροβόλησε τον γιο του - 'Εάν ήσασταν ψύχραιμος'

Ανεστάλη η ποινική δίωξη 65χρονου που στις 23 Νοεμβρίου του 2018 τραυμάτισε με κυνηγετικό όπλο τον γιο του στην κοινότητα Καναβιού της επαρχίας Πάφου.

Ο 65χρονος παρουσιάστηκε την Τρίτη (6/8) ενώπιον του Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο και η εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής είπε πως με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα αποφασίστηκε η αναστολή της ποινικής του δίωξης και η αναστολή να βρίσκεται σε εκκρεμότητα για δύο έτη. Επίσης κατατέθηκε στο Δικαστήριο ως τεκμήριο η δήλωση του παραπονούμενου.

Η πρόεδρος του κακουργιοδικείου Πάφου Ρέα Λιμνατίτου κατόπιν τούτου απάλλαξε από τις κατηγορίες τον 65χρονο πατέρα και του συνέστησε ψυχραιμία.

"Εάν ήσασταν ψύχραιμος" είπε στον 65χρονο," ό,τι και να συνέβη δεν θα βρισκόσασταν ενώπιον του Δικαστηρίου".

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE