ΠΑΦΟΣ: Αναστολή ποινικής δίωξης του 65χρονου που πυροβόλησε τον γιο του - 'Εάν ήσασταν ψύχραιμος'

ΠΑΦΟΣ: Αναστολή ποινικής δίωξης του 65χρονου που πυροβόλησε τον γιο του - 'Εάν ήσασταν ψύχραιμος'

Ανεστάλη η ποινική δίωξη 65χρονου που στις 23 Νοεμβρίου του 2018 τραυμάτισε με κυνηγετικό όπλο τον γιο του στην κοινότητα Καναβιού της επαρχίας Πάφου.

Ο 65χρονος παρουσιάστηκε την Τρίτη (6/8) ενώπιον του Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο και η εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής είπε πως με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα αποφασίστηκε η αναστολή της ποινικής του δίωξης και η αναστολή να βρίσκεται σε εκκρεμότητα για δύο έτη. Επίσης κατατέθηκε στο Δικαστήριο ως τεκμήριο η δήλωση του παραπονούμενου.

Η πρόεδρος του κακουργιοδικείου Πάφου Ρέα Λιμνατίτου κατόπιν τούτου απάλλαξε από τις κατηγορίες τον 65χρονο πατέρα και του συνέστησε ψυχραιμία.

"Εάν ήσασταν ψύχραιμος" είπε στον 65χρονο," ό,τι και να συνέβη δεν θα βρισκόσασταν ενώπιον του Δικαστηρίου".

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE