ΕΛΛΑΔΑ

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 34ΧΡΟΝΗΣ: Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου: «Το είδα κι εγώ με τα μάτια μου» - Επίσημη ανακοίνωση της Ελλ. Αστυνομίας

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 34ΧΡΟΝΗΣ: Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου: «Το είδα κι εγώ με τα μάτια μου» - Επίσημη ανακοίνωση της Ελλ. Αστυνομίας

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες για εντοπισμό της 34χρονης Νάταλι, με την ανεύρεση κηλίδων αίματος στο κρεβάτι του ξενοδοχείου να φέρνουν νέα τροπή στην υπόθεση εξαφάνισης.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, τα ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, κάνουν λόγο για εντοπισμό κηλίδων αίματος στο κρεβάτι του ξενοδοχείου όπου διέμενε η Νάταλι με τον Κύπριο σύντροφό της, κάτι που επιβεβαιώνει και ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της ιστοσελίδας iefimerida, αφορά τα όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης του εν λόγω ξενοδοχείου ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά είδε τις κηλίδες και ο ίδιος με τα μάτια του .

«Το είδα κι εγώ με τα μάτια μου. Ήταν λίγες σταγόνες πάνω στο κρεβάτι. Εκτιμώ ότι θα άνοιξε η μύτη της κοπέλας, αλλά αυτό είναι δική μου ερμηνεία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, οι αστυνομικοί «χτένισαν» όλο το δωμάτιο προκειμένου να βρουν τυχόν στοιχεία που να τους βοηθήσουν στην αναζήτηση.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα οι αστυνομικές αρχές παρέλαβαν από το δωμάτιο διάφορα αντικείμενα αλλά και το σεντόνι με τις κηλίδες αίματος και εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξετάσεις.

Να σημειώσουμε ότι οι ελληνική αστυνομία, με νεότερη ενημέρωσή της στις 15:00 το απόγευμα της Τρίτης (6/8), δεν αναφέρεται στις πιο πάνω εξελίξεις.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση: 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top