ΚΥΠΡΟΣ

Προύντζος: «Άστοχες, άκαιρες και ακατανόητες οι τοποθετήσεις του προέδρου της ΚΟΠ»

Προύντζος: «Άστοχες, άκαιρες και ακατανόητες οι τοποθετήσεις του προέδρου της ΚΟΠ»

Είναι ενοχλημένοι στο ΑΠΟΕΛ σχετικά με τις δηλώσεις και αναρτήσεις του προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη στο Facebook και για το όλο θέμα μίλησε στο Super Sport ο υπεύθυνος επικοινωνίας Χαράλαμπος Προύντζος.

Συγκεκριμένα είπε: «Δεν έχει ξεκαθαρίσει το όλο θέμα. Για’ μας ήταν άστοχες, άκαιρες και ακατανόητες οι δηλώσεις του προέδρου της ομοσπονδίας. Το τι εννοούσε είναι σαφές στον οποιοδήποτε αντικειμενικό αναγνώστη. Θα έπρεπε να ήταν φειδωλός και να ρίξει το βάρος στον αντιμετώπιση προβλημάτων του ποδόσφαιρου. Ακόμα και το μέσο που επέλεξε δεν ήταν το ενδεδειγμένο. Σαν ΑΠΟΕΛ θεωρούμε ότι το ποδόσφαιρο χρειάζεται τη στοιχειώδη σοβαρότητα, αντικειμενικότητα και αυτοσυγκράτηση. Δεν χρειάζεται να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά και να λέμε κουβέντες που είναι εκτός τόπου και χρόνου».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του ντέρμπι με τον  Απόλλωνα:

«Σήμερα δεν είναι μέρα για δικαιολογίες ούτε εντοπισμού προβλημάτων. Είναι μέρα προετοιμασίας για τον αγώνα του Σαββάτου. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται πλήρως τη σημασία του αγώνα και την ανάγκη στήριξης της ομάδας λόγω και των προβλημάτων που υπάρχουν. Είναι μια σημαντική μέρα για τον Καρλάο»

Για την παρουσία του κόσμος

«Μέχρι χθες είχαμε ξεπεράσει κατά πολύ τις 3 χιλιάδες εισιτήρια, έχουμε και 8 χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας. Περίπου 12 χιλιάδες με το τέλος της ημέρας θα έχουν θέση κρατημένη στο γήπεδο. Ελπίζουμε οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα πάνε στο γήπεδο».

Για το ντέρμπι και όσα συμβαίνουν στο κυπριακό ποδόσφαιρο:

«Συνεχίζει το κυπριακό ποδόσφαιρο να δέχεται χτυπήματα πάνω και κάτω από τη μέση και μια όαση θα είναι ένα ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στις κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματοςμέσα σε ένα κλίμα πανηγυρικό και μακριά από ακρότητες».

Τελειώνοντας ο κ. Προύντζος έκανε έκκληση αθλητοπρέπειας σε όλους όσους θα είναι στο ΓΣΠ το απόγευμα του Σαββάτου.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Άφαντος παραμένει ο ισοβίτης - Ελεύθερος ο ένας από τους συλληφθέντες

• Οι χώρες στην ΕΕ με τα πιο υγιή χρόνια ζωής - Ποια η θέση της Κύπρου

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Το Ισραήλ αποκλείει τον Λίβανο από αέρα και θάλασσα, χτυπά κτίρια στη Βηρυτό - Χωρίς τηλεπικοινωνίες η Χεζμπολάχ - Βίντεο και φωτογραφίες



ΠτΔ στη Νέα Υόρκη: «Πρέπει να πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επανενώσουμε τον τόπο μας»

ΠτΔ στη Νέα Υόρκη: «Πρέπει να πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επανενώσουμε τον τόπο μας»

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στον στρατηγικό γεωπολιτικό ρόλο της Κύπρου στην περιοχή, στις εξαιρετικές διμερείς σχέσεις με τις ΗΠΑ και τον Στρατηγικό Διάλογο μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και στη στενή συνεργασία της Κυπριακής Δημοκρατίας με τη Διασπορά, αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε δείπνο που παρέθεσε προς τιμή του η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής, στη Νέα Υόρκη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top