Πρόβλημα για Αυγουστή – Δεν παίζει με Αούστρια Βιέννης (επίσημη ενημέρωση)

Πρόβλημα για Αυγουστή – Δεν παίζει με Αούστρια Βιέννης (επίσημη ενημέρωση)

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση ο Ρότζερ Τάμπα Μ’  Μπιντά έχει μυϊκό τραυματιμό, θλάση στον δικέφαλο.

Αναμένεται ότι θα απουσιάσει 3 βδομάδες, άρα δεν θα τον έχει ο Σωφρόνης Αυγουστή στις επιλογές του για τους δύο αγώνες με την Αούστρια Βιέννης, για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: 

ΠΡΟΒΛΗΜΑ με Μ’μπιντά αλλά θα είναι αποστολή – Οι πιθανότητες για Αούστρια

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE