Το πρώτο πράγμα που ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ για τον Λέζιακς (Ομόνοια)

Το πρώτο πράγμα που ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ για τον Λέζιακς (Ομόνοια)

Η Ομόνοια βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 28χρονου Τσέχου αριστερού μπακ, Γιαν Λέζιακς.

Δείτε επίσης: Τελειώνει το σήριαλ αριστερού μπακ – ΚΟΝΤΑ σε συμφωνία με Λέζιακς η Ομόνοια!

Ρίχνοντας κάποιος μια ματιά στο βιογραφικό του θα προσέξει πως έχει παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο σε Τσεχία, Βέλγιο, Ελβετία και Κροατία. Ο 28χρονος μπακ αγωνίστηκε σε όλη του την καριέρα σε ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους όπως η Άντερλεχ, η Βικτόρια Πλζεν, Η Γιανγκ Μπόις αλλά και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Τώρα μένει να φανεί εάν θα κάνει το ίδιο και για την Ομόνοια, σε περίπτωση που κλείσει και τυπικά η μεταγραφή του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE