ΠΑΦΟΣ: Στο κελί 36χρονος για υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων από την εταιρεία που εργαζόταν

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί 36χρονος για υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων από την εταιρεία που εργαζόταν

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε την Τρίτη 06/08 το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εναντίον 36χρονου για υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων και κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, υπεύθυνος εταιρείας 61 ετών που εδρεύει στην Λεμεσό κατήγγειλε ότι υπεξαιρέθηκε  από υποκατάστημα που διατηρεί η εταιρεία του  στην Πάφο, το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ.

Μετά από μαρτυρία που  εξασφάλισε η Αστυνομία , οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν με δικαστικό ένταλμα στην σύλληψη 36χρονου υπαλλήλου της εταιρείας στην Πάφο.

Το αδίκημα διαπράχθηκε τον Οκτώβριο του 2013. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφάνηκε ότι ο ύποπτος φέρεται να είχε εισπράξει χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ περίπου εκδίδοντας σχετική απόδειξη, ωστόσο τα χρήματα δεν κατατέθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας.

Μετά που ηγέρθησαν υποψίες για ατασθαλίες στις εισπράξεις στο υποκατάστημα στην Πάφο, η εταιρεία προχώρησε σε λογιστικό έλεγχο και εντοπίστηκαν τιμολόγια και αποδείξεις που πληρώθηκαν από πελάτη της εταιρείας, όμως τα χρήματα δεν κατατέθηκαν στο λογαριασμό της εταιρείας.

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου και ανακρίθηκε ενώ έδωσε κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Στη συζήτηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου την Παρασκευή για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο καταγράφηκε «σαφής αναγνώριση» της δουλειάς που επιτέλεσε η Κυπριακή Προεδρία σε έναν από τους πιο δύσκολους και πολιτικά απαιτητικούς φακέλους της Ένωσης, σύμφωνα με πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE