Α/ΔΡΟΜΟΣ: Μεταμεσονύκτιες κόντρες μοτοσικλετιστών - Οδηγούσαν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

Α/ΔΡΟΜΟΣ: Μεταμεσονύκτιες κόντρες μοτοσικλετιστών - Οδηγούσαν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

Μέσα στη μέση του αυτοκινητόδρομου «βρήκαν» να κοντραριστούν μοτοσικλετιστές, κινούμενοι στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Του Μιχάλη Μενελάου

Το όλο περιστατικό έλαβε χώρα λίγο μετά τα μεσάνυκτα της Δευτέρας 05/08 στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς με κατεύθυνση το Ακάκι.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας δυο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ενώ όποτε τους πλησίαζαν οχήματα – που κινούνταν κανονικά – εκείνοι έμπαιναν στη λωρίδα ασφαλείας.

Όταν έφταναν σε ένα ορισμένο σημείο, έκαναν επαναστροφή (!) μέσα στον αυτοκινητόδρομο.

Στη συνέχεια κινούνταν με μεγάλες ταχύτητες για να ξανά – κάνουν επαναστροφή και να κινηθούν αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ευτυχώς δεν σημειώθηκε ατύχημα από τους απερίσκεπτους μοτοσικλετιστές, ενώ έφεραν και οι δυο τους κράνη ασφαλείας.

Για το εν λόγω περιστατικό έγινε καταγγελία στην Αστυνομία από πολίτη, στον αριθμό 112.

* Φωτογραφία Αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.