Α/ΔΡΟΜΟΣ: Μεταμεσονύκτιες κόντρες μοτοσικλετιστών - Οδηγούσαν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

Α/ΔΡΟΜΟΣ: Μεταμεσονύκτιες κόντρες μοτοσικλετιστών - Οδηγούσαν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

Μέσα στη μέση του αυτοκινητόδρομου «βρήκαν» να κοντραριστούν μοτοσικλετιστές, κινούμενοι στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Του Μιχάλη Μενελάου

Το όλο περιστατικό έλαβε χώρα λίγο μετά τα μεσάνυκτα της Δευτέρας 05/08 στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς με κατεύθυνση το Ακάκι.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας δυο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ενώ όποτε τους πλησίαζαν οχήματα – που κινούνταν κανονικά – εκείνοι έμπαιναν στη λωρίδα ασφαλείας.

Όταν έφταναν σε ένα ορισμένο σημείο, έκαναν επαναστροφή (!) μέσα στον αυτοκινητόδρομο.

Στη συνέχεια κινούνταν με μεγάλες ταχύτητες για να ξανά – κάνουν επαναστροφή και να κινηθούν αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ευτυχώς δεν σημειώθηκε ατύχημα από τους απερίσκεπτους μοτοσικλετιστές, ενώ έφεραν και οι δυο τους κράνη ασφαλείας.

Για το εν λόγω περιστατικό έγινε καταγγελία στην Αστυνομία από πολίτη, στον αριθμό 112.

* Φωτογραφία Αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE