ΤΙΜΩΡΙΑ στον προπονητή του Άρη από UEFA για την κίνηση στο σκηνικό με ΑΕΛίστες

ΤΙΜΩΡΙΑ στον προπονητή του Άρη από UEFA για την κίνηση στο σκηνικό με ΑΕΛίστες

Η UEFA εξάντλησε όλη την αυστηρότητά της και τιμώρησε τον προπονητή του Αρη με ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους για μία αγωνιστική και ως εκ τούτου ο Σάββας Παντελίδης θα παρακολουθήσει το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Μόλντε από την κερκίδα.

Ενημέρωση από την ΟΥΕΦΑ, έφτασε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης.

Το έγγραφο αφορούσε την έκθεση του διαιτητή, από το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΛ Λεμεσού στην Κύπρο.

Στην έκθεση του, αναφέρει το όνομα του Σάββα Παντελίδη και το σκηνικό που υπήρξε μεταξύ αυτού και των οπαδών της ΑΕΛ Λεμεσού, στο οποίο απλά ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» γύρισε το κεφάλι του και φαίρεται να είχε έναν διάλογο με την εξέδρα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, να τιμωρήσει τον Παντελίδη με μια αγωνιστική εκτός αγωνιστικού χώρου. Την ποινή θα την εκτίσει την Πέμπτη (08/08), στο παιχνίδι του Άρη με την Μόλντε στην Νορβηγία.


Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Το μήνυμα στα στελέχη του ΔΗΣΥ για... τις απόψεις τους - «Κάθε καταγγελία πρέπει να στοιχειοθετείται»

Αννίτα Δημητρίου: Το μήνυμα στα στελέχη του ΔΗΣΥ για... τις απόψεις τους - «Κάθε καταγγελία πρέπει να στοιχειοθετείται»

Τα δικά μας θέματα δεν είναι πιο σημαντικά από τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών που αγωνιούν τόνισε σε ανάρτησή της, η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE