Είχε συμβόλαιο μέχρι το 2020 ο Λέζιακς όμως τον… «ΤΕΛΕΙΩΣΕ» ο κόουτς εδώ και καιρό!

Είχε συμβόλαιο μέχρι το 2020 ο Λέζιακς όμως τον… «ΤΕΛΕΙΩΣΕ» ο κόουτς εδώ και καιρό!

Η Ομόνοια ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου αριστερού οπισθοφύλακα, Γιαν Λέζιακς, ο οποίος λίγες μέρες νωρίτερα έμεινε ελεύθερος από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Λέζιακς, για τον οποίο η Ντιναμό είχε δαπανήσει 500 χιλιάδες ευρώ για να τον πάρει από την Γιανγκ Μπόις, είχε αρχίσει την περασμένη σεζόν ως βασικός στην πρεμιέρα της Ντιναμό κόντρα στη Ρουντς. Τελικά μετά την ισοπαλία με 1-1, ο κόουτς της ομάδας, Νέναντ Μπιέλιτσα τον έθεσε εκτός πλάνων από τον Ιούλιο του 2018 και έκτοτε δεν του έδωσε άλλη ευκαιρία.

Μετά από λίγους μήνες έκλεισε στην άλλη ομάδα του Ζάγκρεμπ, την Λοκομοτίβα, με την οποία μέςτρησε 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Μάλιστα σε δηλώσεις του τον Νοέμβριο του 2018 στη σελίδα germanijak.hr, ανέφερε πως είχε δελεαστική πρόταση από την Σπάρτακ Τρναβα όμως προτίμησε να μείνει στο Ζάγκρεμπ λόγω της οικογένειας του και κάπως έτσι πήγε δανεικός στην Λοκομοτίβα.

Α.Χ.

Δείτε επίσης: Το πρώτο πράγμα που ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ για τον Λέζιακς (Ομόνοια)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE