ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 34ΧΡΟΝΗΣ: Έτοιμη η Κύπρος να συμβάλει στις έρευνες για την Νάταλι

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 34ΧΡΟΝΗΣ: Έτοιμη η Κύπρος να συμβάλει στις έρευνες για την Νάταλι

Την ετοιμότητά της για άμεση αποστολή επιχειρησιακής ομάδας από την Κύπρο, εξέφρασε η Κυπριακή Δημοκρατία, μέσω της Πρεσβείας της στην Αθήνα και μέσω του Αναπληρωτή Αρχηγού της Αστυνομίας για ενίσχυση των ερευνών των Ελληνικών Αρχών για την ανεύρεση της Νάταλι Κρίστοφερ που αγνοείται στην Ικαρία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Γιώργος Σαββίδης είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον ομόλογο του της Ελλάδας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, όπου εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας για παροχή βοήθειας στις έρευνες.
 
Ο κ. Χρυσοχοΐδης διαβεβαίωσε ότι οι Ελληνικές Αρχές στην παρούσα φάση δεν χρειάζονται οποιαδήποτε συνδρομή καθώς υπάρχει επαρκής δύναμη.
 
Οι δύο Υπουργοί συμφώνησαν να είναι σε συνεχή επαφή. Η Αστυνομία Κύπρου ήταν και είναι σε διαρκή επικοινωνία με τις αντίστοιχες Ελληνικές Αρχές.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE