Δεν τα κατάφεραν στο Βαντούζ Ζεμπύλα και Κωνσταντοπούλου

Δεν τα κατάφεραν στο Βαντούζ Ζεμπύλα και Κωνσταντοπούλου

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε και αποχαιρέτησε το World Tour Star 1 στο Βαντούζ του Λιχτενστάϊν το δίδυμο Έρικα Ζεμπύλα και Ζωή Κωνσταντοπούλου. Το πρωί της Τετάρτης 07 Αυγούστου 2019 στον 1ο Προκριματικό έχασαν από τις Σλοβένες Bulc και Zdesar με 0-2 σετ σε 30 λεπτά αγώνα.

Στο πρώτο σετ οι Σλοβένες πήραν διαφορά και κέρδισαν με 16-21 όμως στο δεύτερο οι Ζεμπύλα και Κωνσταντοπούλου πάλεψαν στα ίσα χάνοντας στις λεπτομέρειες με 21-23, και αποκλείστηκαν.

Οι κυπριακές συμμετοχές στο Βαντούζ συνεχίζονται το απόγευμα στις 16:20 με την προσπάθεια των Λιοτατή/ Χρυσοστόμου απέναντι στους Πολωνούς Kruk και Posnanski. Εξάλλου την Πέμπτη αγωνίζονται στο κυρίως ταμπλό (θα μάθουν αντιπάλους απόψε) οι Μαριώτα Αγγελοπούλου και Μανωλίνα Κωνσταντίνου.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE