Σλάβτσεφ: «Ακόμα στο 50-50» -Τι τον εντυπωσίασε από τον ΑΠΟΕΛ και ατάκα-ΤΙΤΛΟΥ για Απόλλωνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σλάβτσεφ: «Ακόμα στο 50-50» -Τι τον εντυπωσίασε από τον ΑΠΟΕΛ και ατάκα-ΤΙΤΛΟΥ για Απόλλωνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Βούλγαρος μέσος της Καραμπάχ και πρώην του Απόλλωνα, Σιμεόν Σλάβτσεφ μίλησε στα ΜΜΕ μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

O 25χρονος μέσος μίλησε με καλά λόγια για τον ΑΠΟΕΛ και τόνισε ότι ακόμα οι πιθανότητες είναι στο 50-50 ενώ δεν έκρυψε την μεγάλη του συμπάθεια για τον Απόλλωνα. Ξεχώρισε η… ευχή του για ένα τίτλο στον Απόλλωνα αλλά και το επίπεδο των κυπριακών ομάδων.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς: «Το ΑΠΟΕΛ είναι μια καλή ομάδα, εντυπωσιαστήκαμε από το σύστημα τους και από όλα. Στο Μπακού θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, πιο δύσκολο γι’ αυτούς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο και οι πιθανότητες είναι ακόμα στο 50-50. Θα παίξουμε στην έδρα μας, μπροστά από τους οπαδούς μας αλλά οι πιθανότητες παραμένουν στο 50-50».

Για την απουσία οργανωμένων ΑΠΟΕΛ και την ατμόσφαιρα: «Δεν ήταν εδώ οι οργανωμένοι του ΑΠΟΕΛ, συνήθως ακούγονται περισσότερο. Αλλά δεν θέλω να μιλήσω για το ΑΠΟΕΛ, έπαιξα στον Απόλλωνα και έχει ένα μέρος στην καρδιά μου».

Για τον Απόλλωνα και αν τον παρακολουθεί: «Ναι, στο Γιουρόπα Λιγκ δεν έχασα παιχνίδι του. Είναι καλύτερη ομάδα τώρα, έχει καλύτερες εγκαταστάσεις, καλούς παίκτες, καλό προπονητή και ελπίζω να γίνει πρωταθλητής».

Για το Κυπριακό ποδόσφαιρο: «Είδαμε την περασμένη χρονιά τον Απόλλωνα και την ΑΕΚ στην Ευρώπη, κάθε χρόνο οι ομάδες γίνονται καλύτερες με καλούς παίκτες».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE