ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σλάβτσεφ: «Ακόμα στο 50-50» -Τι τον εντυπωσίασε από τον ΑΠΟΕΛ και ατάκα-ΤΙΤΛΟΥ για Απόλλωνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σλάβτσεφ: «Ακόμα στο 50-50» -Τι τον εντυπωσίασε από τον ΑΠΟΕΛ και ατάκα-ΤΙΤΛΟΥ για Απόλλωνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Βούλγαρος μέσος της Καραμπάχ και πρώην του Απόλλωνα, Σιμεόν Σλάβτσεφ μίλησε στα ΜΜΕ μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

O 25χρονος μέσος μίλησε με καλά λόγια για τον ΑΠΟΕΛ και τόνισε ότι ακόμα οι πιθανότητες είναι στο 50-50 ενώ δεν έκρυψε την μεγάλη του συμπάθεια για τον Απόλλωνα. Ξεχώρισε η… ευχή του για ένα τίτλο στον Απόλλωνα αλλά και το επίπεδο των κυπριακών ομάδων.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς: «Το ΑΠΟΕΛ είναι μια καλή ομάδα, εντυπωσιαστήκαμε από το σύστημα τους και από όλα. Στο Μπακού θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, πιο δύσκολο γι’ αυτούς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο και οι πιθανότητες είναι ακόμα στο 50-50. Θα παίξουμε στην έδρα μας, μπροστά από τους οπαδούς μας αλλά οι πιθανότητες παραμένουν στο 50-50».

Για την απουσία οργανωμένων ΑΠΟΕΛ και την ατμόσφαιρα: «Δεν ήταν εδώ οι οργανωμένοι του ΑΠΟΕΛ, συνήθως ακούγονται περισσότερο. Αλλά δεν θέλω να μιλήσω για το ΑΠΟΕΛ, έπαιξα στον Απόλλωνα και έχει ένα μέρος στην καρδιά μου».

Για τον Απόλλωνα και αν τον παρακολουθεί: «Ναι, στο Γιουρόπα Λιγκ δεν έχασα παιχνίδι του. Είναι καλύτερη ομάδα τώρα, έχει καλύτερες εγκαταστάσεις, καλούς παίκτες, καλό προπονητή και ελπίζω να γίνει πρωταθλητής».

Για το Κυπριακό ποδόσφαιρο: «Είδαμε την περασμένη χρονιά τον Απόλλωνα και την ΑΕΚ στην Ευρώπη, κάθε χρόνο οι ομάδες γίνονται καλύτερες με καλούς παίκτες».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές

Deadpool και Wolverine: Νέο τρέιλερ λίγο πριν την πρεμιέρα - Πότε βγαίνει στους κινηματογράφους - Βίντεο



Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται να είναι κρίσιμες για την πορεία του κυπριακού. Μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει συνάντηση με τον Ερσίν Τατάρ σήμερα στις 17.00 στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top