Στα κατεχόμενα ο Τούρκος ΥΠΑΜ

Στα κατεχόμενα  ο Τούρκος ΥΠΑΜ

Στα κατεχόμενα για παράνομη επίσκεψη θα βρεθεί την Πέμπτη 8/8 ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ.

 
Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Ακάρ θα παραστεί στους εορτασμούς για την επέτειο του βομβαρδισμού της Τυλληρίας και θα έχει επαφές.
 
Ο Χουλουσί Ακάρ θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, τον «πρωθυπουργό» Ερσίν Τατάρ, τον λεγόμενο πρόεδρο της «βουλής» Τεμπερουκέν Ουλουτζάι, τον «αναπληρωτή πρωθυπουργό» και «υπεξ» Κουντρέτ Οζερσάι, ενώ θα παραστεί και σε δείπνο που θα παραθέσει προς τιμήν του ο κ. Ακτινζί.
 
Ο κ. Ακάρ θα συνοδεύεται από τον Αρχηγό του τουρκικού Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων Γιασάρ Γκιουλέρ, τον Διοικητή του Στρατού Ξηράς, Στρατηγό Ουμίτ Ντουντάρ, τον Αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας Στρατηγό Χασάν Κουτζουκιούζ και τον Διοικητή του Πολεμικού Ναυτικού, Ναύαρχο Αντνάν Οζμπάλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE