Στα κατεχόμενα ο Τούρκος ΥΠΑΜ

Στα κατεχόμενα  ο Τούρκος ΥΠΑΜ

Στα κατεχόμενα για παράνομη επίσκεψη θα βρεθεί την Πέμπτη 8/8 ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ.

 
Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Ακάρ θα παραστεί στους εορτασμούς για την επέτειο του βομβαρδισμού της Τυλληρίας και θα έχει επαφές.
 
Ο Χουλουσί Ακάρ θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, τον «πρωθυπουργό» Ερσίν Τατάρ, τον λεγόμενο πρόεδρο της «βουλής» Τεμπερουκέν Ουλουτζάι, τον «αναπληρωτή πρωθυπουργό» και «υπεξ» Κουντρέτ Οζερσάι, ενώ θα παραστεί και σε δείπνο που θα παραθέσει προς τιμήν του ο κ. Ακτινζί.
 
Ο κ. Ακάρ θα συνοδεύεται από τον Αρχηγό του τουρκικού Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων Γιασάρ Γκιουλέρ, τον Διοικητή του Στρατού Ξηράς, Στρατηγό Ουμίτ Ντουντάρ, τον Αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας Στρατηγό Χασάν Κουτζουκιούζ και τον Διοικητή του Πολεμικού Ναυτικού, Ναύαρχο Αντνάν Οζμπάλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE