ΤΡΑΓΩΔΙΑ – ΙΚΑΡΙΑ: Δίνει απαντήσεις η νεκροτομή – Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα των φίλων της Νάταλι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ – ΙΚΑΡΙΑ: Δίνει απαντήσεις η νεκροτομή – Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα των φίλων της Νάταλι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γράφτηκε ο τραγικός επίλογος στο θρίλερ της εξαφάνισης της Νάταλι Χριστοφόρου, η οποία αγνοείτο από την Δευτέρα 5 Αυγούστου στην Ικαρία όπου είχε πάει για διακοπές με 38χρονο φίλο της.

Η ΕΛ.ΑΣ επιβεβαίωσε επίσημα ότι η σορός που εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 7/8 επρόκειτο για την Αγγλοκύπρια αστροφυσικό. Θυμίζουμε ότι εντοπίστηκε σε χαράδρα 20 μέτρων και καταπλακωμένη από βράχο.

Την Πέμπτη (8/8) ιατροδικαστής θα πραγματοποιήσει αυτοψία στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της άτυχης 34χρονης.

Στην συνέχεια, η σορός αναμένεται να μεταφερθεί πιθανότατα στην Αθήνα ώστε διενεργηθεί νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Να σημειωθεί ότι εξετάζεται η εκδοχή να έπεσε, είτε κατά τη διάρκεια κατάβασης ή κατά τη διάρκεια ανάβασηςμαζί με τον βράχο που την καταπλάκωσε.

Πάντως, φίλοι και συγγενείς της Νάταλι, την αποχαιρετούν μέσω κοινωνικών δικτύων με τα μηνύματά τους να ραγίζουν καρδιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE