ΛΕΜΕΣΟΣ: 5χρονη περιφερόταν μόνη στον δρόμο – Στο Τμήμα οι γονείς

ΛΕΜΕΣΟΣ: 5χρονη περιφερόταν μόνη στον δρόμο – Στο Τμήμα οι γονείς

Μέλος της Αστυνομίας, που ήταν εκτός υπηρεσίας, εντόπισε 5χρονο παιδάκι να περιφέρεται μόνο στον δρόμο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 14:30 το μεσημέρι της Τετάρτης 8/8 ο αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας, βρισκόταν σε χώρο στην περιοχή Γερμασόγειας, όταν αντιλήφθηκε στο κοριτσάκι να κινείται ανεπιτήρητο.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και στην συνέχεια το παιδί μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό.

Εκεί, κλήθηκαν οι γονείς του παιδιού και λειτουργός του Γρ. Ευημερίας.

Ο πατέρας της μικρής, κατηγορήθηκε γραπτώς, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του ανακρίθηκαν σχετικά.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση εγκατάλειψης ανηλίκου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Σε μια περίοδο, όπου οι εξελίξεις στο κυπριακό, δεν είναι ευοίωνες, η κίνηση από πλευράς της ΕΕ για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου, προστίθεται σε μια αλυσίδα γεγονότων που οδήγησε στην επιλογή του Γιοχάνες Χαν, ο οποίος ουσιαστικά θα είναι η φωνή των Βρυξελλών, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE