Δεν ΑΓΑΠΑ ιδιαίτερα το 3-5-2 ο Ντολ…

Δεν ΑΓΑΠΑ ιδιαίτερα το 3-5-2 ο Ντολ…

Ένα θέμα που πήγαινε κι ερχόταν, κατά την εποχή του Πάολο Τραμετσάνι στον ΑΠΟΕΛ, ήταν η προτίμηση που είχε στο σύστημα 3-5-2.

Ακόμα και προχθές μετά την ήττα από την Καραμπάχ στη Λευκωσία, άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα το άλλαζε στον επαναληπτικό (αν τελικά πήγαινε μ αυτόν η ομάδα) στο Αζερμπαϊτζάν.

Απ’ ότι καταλαβαίνουμε, ο Τόμας Ντολ (όλα δείχνουν ότι αυτός αναλαμβάνει) δεν αγαπά τόσο πολύ το σύστημα με 3 στόπερ.

Στο Ανόβερο στη μισή σεζόν που ήταν τον τελευταίο καιρό, το επέλεξε σε 5 παιχνίδια, από τα 15 που ήταν στον πάγκο.

Μόλις 6 φορές στα 190 παιχνίδια που ήταν τεχνικός ηγέτης της Ουγγρικής Φερεντσβάρος, επέλεξε το σχήμα 3-5-2.

Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν απο την ιστοσελίδα transfermakt.

Το αγαπημένο σύστημα του Γερμανού κόουτς, είναι το 4-2-3-1. Παλαιότερα όταν άρχισε την καριέρα του, ακολουθούσε το 4-4-2.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE