Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε κοντά σε σπίτι στο κέντρο Παραλιμνίου

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε κοντά σε σπίτι στο κέντρο Παραλιμνίου

Υπό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά που ξέσπασε σε εμπορευματοκιβώτιο κοντά σε οικία στο κέντρο Παραλιμνίου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στη μία το μεσημέρι της Πέμπτης 08/08 σε εμπορευματοκιβώτιο το οποίο περιείχε πολυστερίνες και βρισκόταν εγκατεστημένο σε ανεγειρόμενη οικοδομή κοντά στο Δημοτικό Στάδιο Παραλιμνίου.

Στη σκηνή έσπευσαν τρία οχήματα του Πυροσβεστικού Σταθμού Αμμοχώστου μέλη του οποίου άρχισαν τις προσπάθειες για κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Η πυρκαγιά επηρέασε γειτονική πολυκατοικία και διώροφη οικοδομή σπάζοντας τις γυάλινες προθήκες τους και προκαλώντας ζημιές.

Οι δύο οικοδομές εκκενώθηκαν προληπτικά από τους ενοίκους τους χωρίς να κινδυνεύσει κανένας.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE