Έπιασε ήδη δουλειά ο Ντολ – Η διάγνωση για τον τραυματισμό Άλεφ και τι συμβαίνει με Σάβιτς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Έπιασε ήδη δουλειά ο Ντολ – Η διάγνωση για τον τραυματισμό Άλεφ και τι συμβαίνει με Σάβιτς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Επίσημη ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ αναφέρει:

«Την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές είχε σήμερα ο Thomas Doll. Ο προπονητής μας ανέλαβε άμεσα καθήκοντα και τις προπονήσεις στον Αρχάγγελο.

Θλάση 2ου βαθμού στο αριστερό γαστροκνήμιο διαγνώστηκε στον Alef μετά από τις ιατρικές εξετάσεις. Το πρόβλημα προέκυψε στο χθεσινό φιλικό με την Αγία Νάπα. Ο ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός προπονήσεων για 3 περίπου βδομάδες.

Ο Savic εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και η κατάσταση του θα αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Η παραίτηση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Χαραλάμπους είναι πράξη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, καλώντας όλες τις αρμόδιες Αρχές του κράτους να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για πλήρη διερεύνηση της υπόθεση αναφορικά με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE