Έπιασε ήδη δουλειά ο Ντολ – Η διάγνωση για τον τραυματισμό Άλεφ και τι συμβαίνει με Σάβιτς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Έπιασε ήδη δουλειά ο Ντολ – Η διάγνωση για τον τραυματισμό Άλεφ και τι συμβαίνει με Σάβιτς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Επίσημη ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ αναφέρει:

«Την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές είχε σήμερα ο Thomas Doll. Ο προπονητής μας ανέλαβε άμεσα καθήκοντα και τις προπονήσεις στον Αρχάγγελο.

Θλάση 2ου βαθμού στο αριστερό γαστροκνήμιο διαγνώστηκε στον Alef μετά από τις ιατρικές εξετάσεις. Το πρόβλημα προέκυψε στο χθεσινό φιλικό με την Αγία Νάπα. Ο ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός προπονήσεων για 3 περίπου βδομάδες.

Ο Savic εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και η κατάσταση του θα αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.