Δεν το συνηθίζει ποδοσφαιριστής με την είσοδο στο γήπεδο για αγώνα – Στο «ΑΕΚ Αρένα» έγινε… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν το συνηθίζει ποδοσφαιριστής με την είσοδο στο γήπεδο για αγώνα – Στο «ΑΕΚ Αρένα» έγινε… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

H AEK αντιμετωπίζει στην «Αρένα» την Γάνδη για τον πρώτο αγώνα της γ’ προκριματικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ και είχαμε ένα πανέμορφο στιγμιότυπο.

O Γιάννου έχοντας την μικρή του κορούλα αγκαλιά, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, πράγμα που δεν συμβαίνει συχνά και σίγουρα κάτι που αξίζει να σημειωθεί.

Κακά τα ψέματα, πρόκειται για όμορφη στιγμή με την είσοδο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που δεν βλέπουμε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, παίκτης να μπαίνει για παιχνίδι με το μωρό του αγκαλιά!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE